Tutorial; enkelt snygga ögonbryn

Tutorials ° 2012-11-09
God morgon, undersåtar. 
 
Jag vet själv vilket problem det kan vara att få till fina ögonbryn. Man vill få till en bra båge, rätt tjocklek och och form. Jag kan säga såhär; det är inte så svårt som det kan verka att få till detta. Man behöver bara en smal och hård pensel och en vässad ögonbrynspenna. Eller brynskugga. Men jag använder mig av penna. 
 
Om du som jag är blondin, är det snyggast med en färg som går i en gråare nyans. Om du är brunhårig så kan du använda en brun som går i en lite rödare nyans. 
 
Steg 1. 
Ta pennan och gör en tydlig linje på brynens under- och ovansida. Var inte rädd för att rita lite utanför själva brynet. Det fixar man till sen när man suddar och fyller i. Jag gör alltid det för att få till en snygg båge på ögonbrynet, eftersom min form inte är naturligt snygg.
 
 
 
Steg 2. 
Ta den smala penseln och sudda lite i linjerna för att få till en mjukare form. Detta är väldigt viktigt, då det annars kan se lite ojämnt ut. 
 
 
 
Steg 3. 
Ta pennan igen, och börja fylla i den tjockare delen av ögonbrynet. Det behöver inte bli jämnt nu, utan du ska bara lägga på lite av färgen. Det blir bäst om du inte målar tjockt med pennan på den tunnaste delen av brynet, utan det fixar du också sen när du suddar. 
 
 
Steg 4. 
Det är nu magin händer. Ta penseln och sudda i brynet. Du ska liksom dra ut färgen över hela brynet. Detta kan ta lite tid ibland, men med rätt tålamod är det verkligen värt det. Dra ut färgen över den tunna delen av brynet, som du vill ha det. 
 
 
 
FÄRDIG. Nu kan även som är missnöjd med din ögonbrynsform få till det snyggt. 
 
 Kommentarer
Postat av: Elin

Bra inlägg yeah!

2012-11-09 @ 13:36:15
Postat av: Tilda

Älskar din blogg! Min ögonbrynsform suger, ska lätt testa det här.

Svar: Åh tilda vad glad jag blir!!! Underrätta mig om hur det gick för tusan!
ida sjölin

2012-11-09 @ 17:21:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback